Butternut-paprikasoep
Dit is een lekker soepje uit de Colruytfolder.Het is vlug gemaakt en je hebt weinig ingrediënten nodig. De mooie kleur doet trek krijgen. Bron
Dit is een lekker soepje uit de Colruytfolder.Het is vlug gemaakt en je hebt weinig ingrediënten nodig. De mooie kleur doet trek krijgen. Bron
Rund: 46 C + rustenVarken: 68 C + rustenLam: 50 C + rustenZalm 45 C + rustenBurger 70 C direct Bron
Eigenlijk staat Zuccoto bij de Italianen op tafel rond Kerst en wordt dit dessert gewoonlijk gemaakt met cake. Bron
https://www.thermotricks.be/blog/thermomix-recepten/zuccotoRooster de amandelschilfers in een anti-kleefpan. Laat wat kleuren, maar niet bruin worden. Haal uit de pan en laat afkoelen. Bron
1. Meteen aan het begin is het even zwoegen, want de volledige bloemkool moet worden geraspt.2. Voeg nu alle ingrediënten bij elkaar, maar van de mozzarella slechts 100 gram, en …
1. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het rondom met peper en zout.2. Verhit de boter en de olie en bak het vlees 5 minuten aan alle kanten …
1. Halveer eerst het stokbrood en snijd dan beide helften horizontaal doormidden. Verhit de olie in een pan en rul het gehakt bruin. Bron
1. Pel vier bananen en prak ze met een vork in een middelgrote kom.2. Voor het beslag meng je de eieren, suiker en plantaardige olie in een tweede kom tot …
1. Was en snijd de groenten in kleine blokjes. Verhit de olie in een pan en voeg de groenten eraan toe. Bak kort op en breng op smaak met peper …
Meng de ingrediënten van het kruidenmengsel.Bestrijk beide kanten van de ribbekes met mosterd en strooi er vervolgens het kruidenmengsel over. Laat 45 min bij kamertemperatuur rusten. Bron