
Kriel- en zoete aardappelen met groenten en kruiden
Kook de gewassen ongeschilde aardappeltjes 10 minuten in licht gezouten water. Snijd alleen de zoete aardappel en de gekookte rode biet in kleinere stukken, de rest laat je in hun geheel. …
Kook de gewassen ongeschilde aardappeltjes 10 minuten in licht gezouten water. Snijd alleen de zoete aardappel en de gekookte rode biet in kleinere stukken, de rest laat je in hun geheel. …
Kook de gewassen ongeschilde aardappeltjes 10 minuten in licht gezouten water en plaats deze in de ovenschaal.Kneus de teentjes look en doe ze in de schaal. Bron
Snij de wittekool in 2, verwijder de harde kern en snij de rest in fijne reepjes.Rasp de wortel.Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in …
Rund: 46 C + rustenVarken: 68 C + rustenLam: 50 C + rustenZalm 45 C + rustenBurger 70 C direct Bron
Eigenlijk staat Zuccoto bij de Italianen op tafel rond Kerst en wordt dit dessert gewoonlijk gemaakt met cake. Bron
https://www.thermotricks.be/blog/thermomix-recepten/zuccotoRooster de amandelschilfers in een anti-kleefpan. Laat wat kleuren, maar niet bruin worden. Haal uit de pan en laat afkoelen. Bron
1. Meteen aan het begin is het even zwoegen, want de volledige bloemkool moet worden geraspt.2. Voeg nu alle ingrediënten bij elkaar, maar van de mozzarella slechts 100 gram, en …
1. Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het rondom met peper en zout.2. Verhit de boter en de olie en bak het vlees 5 minuten aan alle kanten …
1. Halveer eerst het stokbrood en snijd dan beide helften horizontaal doormidden. Verhit de olie in een pan en rul het gehakt bruin. Bron
1. Pel vier bananen en prak ze met een vork in een middelgrote kom.2. Voor het beslag meng je de eieren, suiker en plantaardige olie in een tweede kom tot …