
Aardappelterrine
1. Was en snijd de groenten in kleine blokjes. Verhit de olie in een pan en voeg de groenten eraan toe. Bak kort op en breng op smaak met peper …
1. Was en snijd de groenten in kleine blokjes. Verhit de olie in een pan en voeg de groenten eraan toe. Bak kort op en breng op smaak met peper …
Meng de ingrediënten van het kruidenmengsel.Bestrijk beide kanten van de ribbekes met mosterd en strooi er vervolgens het kruidenmengsel over. Laat 45 min bij kamertemperatuur rusten. Bron
Het vlees (eventueel eerst een uurtje in de diepvriezer leggen) zo dun mogelijk snijden en kruid met zout, peper en lookpoeder. Bron
Borstel de champignons schoon en snij het steeltje eruit.Meng de roomkaas, (zeer) fijngesnipperde rode ui en de BBQ saus door elkaar.Vul de champignons met dit mengsel. Bron
Was de asperges en breek onderaan een stukje van 2 cm af.Asperges beetgaar koken in licht gezouten water +- 8 minutenDe asperges schrikken met koud water en met olijfolie besprenkelenLeg …
Neem een vijzel en doe er de lookteentjes in, wat grof zout, de peperkorrels, de grof gehakte chilipeper, grof gesneden verse rozemarijn en blaadjes tijm. Bron
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes. Bron
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes. Bron
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes. Bron
I’m passionate by Asian food and more specifically by recipes that are easy-to-make but using high-quality products. For me quality and healthy products are essential in my recipes. Bron